„Kislányom, te miért vagy k*rva?”

Rockstar Studios saját gyártású, online dokumentumfilm sorozatának negyedik epizódjának főszereplője Lolita, aki prostituált. A film az ő szemén keresztül mutatja be ezt a világot: Lolita példátlanul nyíltan beszél munkájáról, párkapcsolatáról és a vendégekhez való viszonyáról.

Milyen reggel felkelni a vőlegényed mellett, felöltözni, majd a közös otthonodban fogadni a kuncsaftokat, aztán este vacsorát főzni a párodnak? Lehet-e ezt csinálni ép ésszel és ép lélekkel? És ha lehet, hogyan?

„A film a kamera szemszögén keresztül betekintést enged olyan történetekbe, mely sokakat érdekel, mégis kevesen ismernek, keveset tudnak róluk.

Olyan határokat feszeget és olyan kérdésekre keresni a választ, mely alapvetően tabunak számít.” – ígéri Kálló Péter, aki az Off Record webes dokumentumfilm sorozat ötletgazdája és egy személyben rendezője és operatőre is.

A műsor készítői az egyik legnehezebb narratívát, a hozzászólás és szerkesztői megjegyzés nélküli stílust választották, hogy megőrizzék a témák objektivitását. A néző csak a szereplők hangját hallja, az ő szemükön keresztül tekinthet be a történetbe, ettől nyitva hagy rengeteg kérdést.

Lolita

Lolita: „Én ezt szeretem csinálni”

Prostituáltként naponta átlagosan 2-3 vendéget fogad, egy nap hét volt a legtöbb. Sok információt levon az első telefonbeszélgetésből, de egy új vendég fogadása mindig kockázatos: milyen ember lesz, mennyire durvul be?

Akivel kapcsolatban azt érzi, problémás lesz, annak nem is ad időpontot.
Bár nincs teljesen magára utalva, hiszen akár rendőrt is hívhat, mégis a megérzéseire hagyatkozva dönti el, hogy kit fogad és kit nem.

Tetszett a film? Oszd meg kérlek másokkal is: