Dokumentumfilm készül Hosszú Katinkáról

A Szupermodern Stúdió gyártásában készülő hivatalos életrajzi portréfilm forgatása az 2020 eleje óta tart és a tokiói olimpia után ér véget. Az alkotók bemutatják az ötkarikás játékokra való felkészülést, amely során a stáb folyamatosan követi és rögzíti Katinka életének minden lényeges elemét.

“Életemben nem gondoltam volna, hogy a filmezés ilyen kemény munka fizikailag és érzelmileg is” – mondta Hosszú Katinka, majd hozzátette: mivel a stáb tagjai belelátnak az egész életébe, így minden fél részéről “csak őszintén, tiszta szívvel és lélekkel lehet csinálni” a forgatást.


⇩ Hirdetés ⇩

“A világjárvány okozta felfordult világban óriási kihívás a folyamatos alkalmazkodás a mindig változó helyzetekhez, senki sem tudja, mit hoz a holnap. Az olimpiáig követjük nyomon Katinkát, de számomra az is roppant érdekes kérdés, hogy a tokiói játékok után – éremmel, vagy anélkül -, hogyan alakul majd Katinka karrierje” – mondta az MTI-nek Pálinkás Norbert, a film rendezője.

 A tervek szerint a tokiói olimpia után, 2021 karácsonya körül kerül majd a magyar mozikba a Hosszú Katinka életét bemutató dokumentumfilm.

Tetszett a film? Oszd meg kérlek másokkal is: